Yksilölliset FootCare tukipohjalliset

 

Yksilölliset tukipohjalliset joita myyn ovat FootCare pohjallisia. FootCare-tukipohjalliset ovat korkealaatuisia, Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja pohjallisia. FootCare pohjalliset valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan mittojen ja tarpeiden mukaan ennaltaehkäisemään ja poistamaan jalkavaivoja.

 

 

Kenelle FootCare pohjalliset sopivat

 

FootCare tukipohjalliset on suunniteltu tuki- ja liikuntaelinoireisiin. Myös diabeetikot ja reumaatikot hyötyvät FootCare pohjallisista. FootCare pohjalliset sopivat kaiken ikäisille. Sievin turvajalkineisiin FootCaren pohjalliset tehdään sertifioiduta materaiaalista.

 

Jos jalkakivut tai virheasennot jaloissa häiritsevät päivittäistä liikkumistasi kannattaa varata aika vastaanotolleni alaraajatutkimukseen ja pohjallistarvearvioon. Ajan varaat täältä.

 

Sertifioidut pohjalliset turvajalkineisiin

 

"FootCare® ja Sievi Jalkine Oy ovat ensimmäisenä Suomessa tuoneet markkinoille työturvallisuutta ja terveyttä parantavan kokonaisuuden. Kaikkiin Sievin turva- ja ammattijalkineisiin on saatavilla yksilölliset sertifioidut FootCare®-tukipohjalliset.

Jotta jalkineen tyyppihyväksyntä säilyisi voimassa, myös ortopedisen pohjallisen on oltava sertifioitu käytettävän jalkineen kanssa. Sertifikaatin saadakseen FootCaren sertifioidut yksilölliset pohjalliset sekä Sievin turva-ja ammattijalkinemallit ovat yhdessä läpäisseet testausinstituutin tekemät tarkat mittaukset. FootCaren sertifioidut yksilölliset pohjalliset täyttävät EN 20345 turvajalkinestandardin ja EN 20347 ammattijalkinestandardin vaatimukset."

 

 

 

FootCare pohjallisten valmistusmenetelmä

 

FootCare® edustaa viimeisintä teknologiaa tukipohjallisten suunnittelussa ja valmistamisessa. FootCare®-menetelmä hyödyntää 3D-fotoskannereita, suunnitteluohjelmia ja kauko-ohjattavaa jyrsintä. Menetelmän avulla voidaan pohjalliseen toteuttaa tarpeen mukaisen yksilöllisen tuennan lisäksi kevennyksiä, joilla vähenneteään kuormitusta ja painetta halutulta alueelta. Jyrsin työstää pohjallisen valitusta materiaalista, yhdestä kappaleesta millimetrin tarkasti, eikä pohjalliseen tule pettäviä saumoja. Lopuksi pohjallinen päällystetään asiakkaan tarpeiden mukaisella materiaalilla.

 

Vaivaton muokkaaminen

 

FootCare® 3D mallintaminen mahdollistaa pohjallissuunnitelman vaivattoman muokkaamisen. Jos tarvitset pohjalliset mysö esimerkiksi luistimiin tai hiihtomonoon, joissa on usein kapeampi lesi, muokkaus onnistuu muutamalla klikkauksella. Lisäparin tilaaminen onnistuu soittamalla tai laittamalla minulle viestiä. Tästä yhteystietoihin. 

 

Alaraajatutkimus ja pohjallistarvearvio

 

Olen FootCare tukipohjallisten valtuutettu jalkaterapeutti ja teen aina monipuolisen ja kattavan alaraajatutkimuksen, johon sisältyy mm. jalkaterän biomekaniikan, liikkuvuuksien ja toiminnan tutkimusta sekä kävelyanalyysi. Tutkimuksen avulla saamme tietoa asiakkaan alaraajojen toiminnasta ja mahdollisista kivun syistä. Pohjallisia en koskaan myy asiakkaalle, jos en todella usko hänen niistä hyötyvän. Pohjallisten noudon yhteydessä saat minulta kirjallisen koosteen tekemistäni tutkimuksista.

 

Pohjallisten sovituskäynti

 

FootCare® pohjalliset valmistetaan Suomessa, Savonlinnassa, joten toimitusaika ei ole pitkä. Voimme sopia, että olen yhteydessä kun pohjalliset ovat saapuneet tai varata sovituskäynnin kahden viikon päähän alaraajatutkimuksista. 

Mikäli tilaat lisäparin samanlaisia pohjallisia todettuasi ensimmäiset hyviksi, voidaan toimitus sopia suoraan kotiisi.

 

Pohjallisilla on aina 3 kuukauden sopivuustakuu. Tänä aikana pohjallisia muokataan veloituksetta, mikäli niissä ilmenee jotakin epäsopivuutta. 

 

Lisätietoja voit lukaista FootCaren omilta sivuilta tai soittamalla tai laittamalla minulle viestiä.